De Binnentrainingen/ Bootcamp

Wat

De bootcamptrainingen zijn een vervanging van de krachttrainingen die oorspronkelijk in de Schakel werden georganiseerd voor de winter.  Bij de bootcamptrainingen wordt er gewerkt aan kracht, spierversterking, maar komen ook cardio-achtige activiteiten aan bod. We gaan werken in 4 eilanden van elk 4 stations, waarbij ieder elk station 2 keer neemt. Op elk station worden bepaalde oefeningen uitgevoerd. Coronaproof: Dus voldoende afstand, werken in 4-tallen, desinfecteren van hulpmiddelen, enz.

De trainingen worden verzorgd door Jos en Frank

Waar en wanneer

De binnentrainingen worden gehouden in de schakel, de sportzaal in het Wijbosch. Deze zaal is gekeurd door de gemeente en voldoet aan de corona voorschriften. We gaan wekelijks trainen op de donderdagavond van 20.00- 21.30 uur.

Hoe aanmelden

Degenen die belangstelling hebben kunnen dit laten weten weten door een mailtje aan: Frank van Geffen: fvgeffen3@gmail.com . Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers per donderdag. Laat nu even weten of je belangstelling hebt. Als de trainingen starten krijg je elke week de gelegenheid om je online in te schrijven. Vol is vol.

Meer gedetailleerde informatie volgt, zodra je hebt laten weten dat je belangstelling hebt.