DANK JE WEL !

Als ik dit zit te schrijven, met op de achtergrond de top 2000, zal ik nog zo’n 2 dagen lid zijn van Loopgroep Wijbosch. Nog één loopje in het mooie tenue van deze loopgroep op oudejaarsdag in Middelrode.

Mooi om eens even terug te kijken op een prachtperiode bij een supergezellige club, want dat is het! 

Eind 2011 begonnen bij start to run bij de loopgroep. Na terugkomst van een uitzending in Afghanistan was ik duidelijk toe aan een “Life Changer” en wat is hardlopen in deze een goede keuze geweest! Een kleine bloemlezing uit de prachtactiviteiten waaraan ik als LGW’er aan heb deel mogen nemen: Wijboschloop, Driedorpencross, Engelermeer veldloop, Bernhezeloop, ½ Eindhoven, ½ Egmond, Vlagheideloop, Sylvesterloop, Cross Country LGW, Leudaltrail, Trailmarathon Lochem, Koppelcross, etc, etc, etc…. 

Maar ook over de landsgrenzen: Houffalize trail Ardennen en ½ Monschau marathon. Speciaal was voor mij het bevrijdingsvuur in 7 etappes vanuit Wageningen naar Schijndel te brengen. 73 km door weer en wind in de nacht en ochtend met lopers en verzorgers. Kippenvel!!! Daarnaast de jubileumloop/estafette in 2015. Superleuk en heeft laten zien waar Loopgroep Wijbosch voor staat, SFEER en GEZELLIGHEID. Maar ook in mindere tijden was er een onderlinge verbondenheid. Mooi!

Ik heb moeite met afscheid nemen, maar ik sta op het punt om met een nieuw  hoofdstuk in mijn leven te beginnen en daar heb ik ontzettend veel zin in, dus ga dit ook niet echt doen………..het sportwereldje is tenslotte klein wat dat betreft. Wat ik wel ga doen is eenieder binnen de Loopgroep Wijbosch enorm bedanken voor de supergezellige tijd en het allerbeste toewensen!!

Tot ziens op een Loopje, Strandloopje, Trail of Triathlon!

René Sips

 Ps. Ik geef komende zaterdag na de Sylvesterloop het 2e rondje !!