Start 11 oktober 10 weken lang.  Elke vrijdagmorgen om 9.00

Hardlopen hoef je niet te leren. Toch? Niets is minder waar en zeker voor diegenen die het hardlopen pas net gaan ontdekken. Loopgroep Wijbosch helpt beginnende hardlopers met hun eerste stappen. Denk jij aan fitter worden en lekker bewegen? Alleen weet je niet goed waar je moet beginnen? Dat snappen de trainers van Loopgroep Wijbosch als geen ander. Wij loodsen je over die lastige drempels heen en bieden je een advies op maat.

Ben jij iemand die de gezelligheid van een club of loopgroep opzoekt en liever met een trainer of coach leert hardlopen? Door de jarenlange ervaring van onze looptrainers weten we dat beginnen met hardlopen het beste werkt als je dat met een goede trainer en gezellige loopmaatjes om je heen doet.

In 10 weken leren hardlopen – cursus Start to Run

Voel jij je thuis in een groep met loopmaatjes en een trainer die op je let? Dan is de 10-weekse cursus Start to Run echt iets voor jou. De trainer houdt het verantwoord, je loopmaatjes zijn de stok achter de deur en na 10 weken loop je 5 kilometer aan één stuk, 92% haalt het!

Start to Run is voor iedereen
– Fit of niet; je kunt altijd meedoen
– Trainen in een groep want samen lopen is gewoon leuker
– Coaching van een professionele trainer
– Je leert de juiste loophouding en techniek
– Binnen 10 weken kun jij 5 kilometer aaneengesloten hardlopen op jouw tempo
– Kosten slechts € 30,- voor 10 weken onder begeleiding trainen