Onlangs ontvingen we een bericht van Patrick Markus, zie hieronder. Vanuit het bestuur willen we graag het Frans van der Pol Sportfonds onder de aandacht brengen van onze leden.

“Na de afscheidsdienst van ons erelid Frans van der Pol is, in de kantine van atletiekvereniging De Keien in Uden, verteld dat er ter nagedachtenis aan Frans een speciaal Frans van der Pol Sportfonds zal worden opgericht. Dit fonds staat volledig in het teken van de

jeugd- en gehandicaptensport, waarvoor Frans zich jarenlang heeft ingezet. Ik (Patrick Markus, neef van Frans) loop zelf al jaren hard en ga nu voor het eerst een marathon lopen, in Amsterdam op 16 oktober. Ik wil mijn sportieve prestatie koppelen aan een geldinzamelingsactie voor het Frans van der Pol Sportfonds en heb hiervoor speciaal een Facebook pagina ingericht. Op deze pagina geef ik meer uitleg over het Frans van der Pol Sportfonds. Ik hoop dat het bestuur van de Loopgroep mijn initiatief bekend wil maken bij de leden en andere geïnteresseerden, zodat zij mij kunnen sponsoren als ze dat zouden willen. De Facebookpagina is Frans van der Pol – Sportfonds”.