Beste leden van de loopgroep Wijbosch

Aanbod korte cursus assistent trainer Heb jij zin om assistenttrainer te worden bij de Loopgroep Wijbosch? Binnenkort starten wij een cursus assistent trainer loopgroepen speciaal bedoeld voor leden van onze loopgroep.

Wat houdt dat in? De assisitent trainer wordt opgeleid om de hoofdtrainer te assisteren bij de trainingen. Dat kan b.v. zijn: kleine groepjes begeleiden, warming up of cooling down verzorgen. Momenteel zijn Wim van Liempd en Saskia Kivits al als hulptrainer verbonden aan de Loopgroep. De opleiding bestaat uit vijf workshops. Alle workshops zijn opgebouwd uit een uur theorie en 1,5 uur praktijk. De e-learning module ‘Sportplezier en Veiligheid, de basis’, wordt als basis gebruikt. Iedere workshop maakt de deelnemer een deel van de e-learning ‘Sportplezier en Veiligheid’ als huiswerk (ongeveer een half uur per keer). Daarnaast krijgt de deelnemer ter voorbereiding op een workshop een leertekst.

Wie geeft de cursus en waar? Huibert Crijns en Frank van Geffen zullen de cursus verzorgen, waarbij zij gebruik kunnen maken van lesmateriaal van de atletiekunie. De cursus wordt gegeven op lokatie van de Loopgroep Wijbosch

Hoeveel tijd kost het je? Er worden 5 workshops gegeven binnen een periode van 2 maanden. De inschatting is, dat je per workshop inclusief voorbereiding ongeveer 4 uur kwijt bent. Dus in totaal ongeveer 20 uur. De kosten worden betaald door de Loopgroep.

Wanneer starten we ? Zodra we groen licht hebben van de overheid om weer te kunnen starten met onze trainingen, willen we beginnen met de opleiding. Voorlopig schatten we in, dat dat in maart zal zijn.

Belangstelling? Heb je belangstelling om deel te nemen of wil je eerst nog wat informatie, neem dan even contact op met

Frank van Geffen fvgeffen3@gmail.com  tel 0612902777 of

Huibert Crijns huibertcrijns@outlook.com tel 0651143884