Beste ALLE leden van onze loopgroep,

Hoe werkt dat nou. Jubileumloop, estafette, honderd kilometer. Voor iedereen die aan het Pieterpad of Vaals Venlo heeft meegedaan is dit duidelijk. Voor veel leden niet en daarom even deze uitleg:

Niets moet, alles mag. In de eerste week september is je team bekend en dan ga je met je groepje rond de tafel zitten. Je bepaald als team je strategie. Er zijn dagteams, ochtendteams en middagteams.

Regel: Minimaal 1 persoon loopt. Minimaal 1 persoon fietst (2 is leuker) om je te begeleiden. De rest fietst mee, fietst alvast vooruit naar het wisselpunt (door ons vastgesteld) of gaat met een auto !mag ook! naar het volgende wisselpunt.

Het is GEEN wedstrijd maar als je stevig door wilt lopen houden we je niet tegen. Maar een rustige duurloop is ook ok.
Het enige wat van belang is dat je een leuke dag, morgen of middag hebt en dat je geniet van elkaar en een mooie omgeving waar je normaal niet komt tijdens je rondjes rondom het clubhuis.

Inmiddels hebben al meer dan 35 personen ingeschreven en al voor 600 kilometer.
Er zijn al teams van 1 persoon: Mark loopt de 100 kilometer in zijn uppie.  Pim en Pino lopen ieder 50 kilometer, maar we zien ook al veel 5 en 10 kilometer inschrijvingen. Begin september nodigen we je uit voor teamoverleg. Denk na dus of en hoeveel je wilt fietsen.

Oorspronkelijke uitnodiging:

Zaterdag 26 september gaan we iets bijzonders doen. We bestaan tenslotte 10 jaar en hebben hardlopen én gezelligheid hoog in het vaandel staan. We willen het jubileum sportief met jullie vieren door met zijn allen een fantastische toertocht van 100 kilometer te lopen. Iedereen kan hier aan deelnemen. Van ’Start to Runner’ tot aan de ervaren kilometervreters.

De jubileumloop vertrekt vanaf onze accommodatie. We lopen een ochtend-lus en een middag-lus in de vorm van een 8. We bezoeken lopend en fietsend (en als je wilt soms een stukje in de auto) de mooiste plekjes van Brabant.

Het gaat dus een dag-vullend programma worden waarbij we in de middag weer in onze accommodatie verzamelen en gezellig samen lunchen. Je kunt de hele dag meedoen, maar ook kiezen voor alleen de ochtend- of middagsessie. Je kunt zelf een team samenstellen. Als je individueel inschrijft, maken we groepjes. Tevens zal, na euforisch te zijn gefinisht en binnengehaald, in ons clubgebouw gezorgd worden voor een hapje en drankje ter afsluiting.
jubileumloop
Je maakt ons ongelofelijk blij als je meedoet. Het liefst zouden we zien dat elk lid van onze loopgroep inschrijft om mee te lopen of mee te helpen.

Bij deze brief zit een persoonlijke voucher. Vul hem in en hang hem op in de kantine. Als veel leden meedoen kan het net als de fantastische toertocht Pieterpad in 2001 een ervaring worden om nooit te vergeten. Inschrijven kan tot eind augustus maar liever zien we snel al veel inschrijvingen binnenkomen.

Met sportieve groet,

Harm, Paul, Pim, Hein en Ton
Organisatie Jubileumloop.

info@loopgroepwijbosch.nl

Ps. Informatie over de route en het programma zal binnenkort op onze website worden geplaatst.