Hey hallo allemaal.

Laten we deze 2e Corona onderbreking goed beginnen met een serie nieuwe uitdagingen.

Iedereen kan meedoen maar je moet het toch maar even doen.

Je zet je challenge op Strava om te laten zien of je het vol houdt en om je kudos te krijgen.

Vermeld in de titel aan welke challenge je meedoet en wordt ook lid van onze appgroep voor aanmoedigingen, nieuwsfeitjes en slappe loopklets door een whattsapp berichtje te sturen aan Arian Broeren 0683608396.

Wie doet er mee?

  • De 10-dagen-hardloop-Challenge. Start Vrijdag 30 Oktober en Finish Zondag 8 November. 10 dagen achter elkaar minimaal 12 minuten hardlopen 🏃🏻‍♂️ 🏃🏻‍♀️ Dat leg je vast op Strava en je noemt de challenge in de titel.
  • De Constante-Vlakke-10-Challenge. Vrije start tussen nu en Zondag 8 November. Loop 10k met zo vlak mogelijke kilometertijden en leg dat vast op Strava. Noem natuurlijk even de challenge in de titel.
  • De Duits-Lijntje-Challenge. Vrije start tussen nu en Zondag 8 November. Loop het Duits Lijntje op en neer tussen Wijbosch en Liempde. Start en finish op de Eerdse baan. Leg ook dit vast op Strava en noem de challenge in de titel. Het volbrengen van dit pittige parcours is belangrijker dan de tijd die je erover doet.
  • The-Vertical-K-Challenge. Loop in een week tijd een vertical K (1000 hoogtemeters) of een halve (500 hoogtemeters). Mag wandelend of rennend.  Vrij start tussen nu en 8 November maar let op, het gaat om 1 hele week die meetelt. Leg ook dit vast op Strava en noem de challenge in de titel.

We stellen ook een aantal prijzen beschikbaar voor onze challengers.

  • Voor de 10-dagen challenge een prijs voor degene die de meest originele invulling geeft aan deze challenge (bedenk iets origineels)
  • De constante vlakke 10 kan iedereen lopen ongeacht je snelheid, de prijs is voor degene die het vlakst heeft gelopen ( 10 keer 7 minuten exact is ook vlak)
  • Duits Lijntje noteren we je eindtijd
  • The verticak K, mooiste hoogteplek met foto(selfie)

Groetjes Loopgroep Wijbosch