Beste hardlopers van loopgroep Wijbosch,
Hier volgt een berichtje van 2 liefhebbers die het asfalt steeds meer hebben ingeruild voor de onverharde paadjes ook wel trails genaamd. Wij, Mirthe en Marcel zijn trailrunners in hart en nieren geworden. Wat ons aanspreekt in het Trailrunnen is het buiten zijn, de bossen, de paden, de parken of de heuvels en bergen in. Soms een rivier door, een weiland of een leuk dorpje. Het idee dat je het asfalt en de gebaande paden verlaat om lekker door de natuur te dwalen en te genieten van alles wat je ziet en tegenkomt.  Dat geeft een gevoel van vrijheid, van speelsheid en ongedwongen kunnen sporten op je eigen tempo. De afstand kies je zelf en soms gaat dat ook vanzelf omdat je de tijd en de wereld om je heen even kan vergeten.
Dit gaat op 17 Oktober leiden tot een echte Ultra poging om de 100k aan te tikken. Onze route kan je bekijken op afstandmeten.nl via deze link:    LGWB Ultra 100k
We lopen deze dag niet alleen en krijgen hulp van trainers en leden uit onze warme vereniging.
Wanneer jij op die dag een eind(je) mee wil lopen, met een zelf gekozen groepje en natuurlijk een afstand die je zelf kiest dan willen wij kijken of dat te organiseren is.
Voor ons superleuk wanneer we bekenden zien onderweg en voor jou interessant om te zien wat wij nou zo leuk vinden.
Heb je zin en tijd, alleen of samen dan horen we het graag.
Groetjes Mirthe en Marcel.