De stemkaarten zijn verzonden, maak er gebruik van en stem op onze club.

Samen bereik je meer dan alleen. Zo hebben we een aandeel in elkaar. We geven om die reden een deel van onze winst terug aan de lokale samenleving. Met de Rabobank Clubkas Campagne, sponsoring en het Rabo Dichtbij Fonds versterkt de Rabobank het verenigingsleven en daarmee de plaatselijke gemeenschap.

Rabobank Clubkas Campagne

Deze jaarlijkse donatie-actie voor verenigingen en stichtingen organiseren we nu voor de vijfde keer. Het totaal uit te keren bedrag van € 200.000 wordt verdeeld over deelnemende clubs. Onze 20.000 leden van onze bank bepalen hoe, zij mogen namelijk stemmen en bepalen daarmee de verdeling van het geld. Alle actuele informatie vind je hier.

200.000 euro

Het totaal uit te keren bedrag voor het lokale verenigingsleven bedraagt wederom €200.000! Onze leden mogen stemmen en bepalen zo hoe wij het bedrag verdelen over de deelnemende clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, des te hoger de donatie wordt. De winnaar van de vorige editie, Hospice Dommelrode, ontving met 875 stemmen een donatiebedrag van maar liefst € 4.165!

Stemmen!

Clubs konden inschrijven tot en met donderdag 25 oktober. Maar liefst 492 clubs doen mee in deze editie! In de periode van 15 tot en met 29 november kunnen onze leden stemmen op hun favoriete clubs. Rond 15 november wordt per post een unieke code verstuurd waarmee online gestemd kan worden. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per club uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard! Hieronder tref je de link naar de stemmodule aan: