Een paar aanpassingen in de teams: Team 6 is een ochtend team. Ton gaat naar team 7. Franca had zich al eerder aangemeld voor vrijwilliger/ochtend. Hans verhulst heeft blessure en had al afgemeld. Michel Vermeulen had zich aangemeld als vrijwilliger.

De teams zijn bekend. 13 teams met in totaal 1105! kilometer zullen de hele dag, ochtend of middag hardlopen en fietsen door ons mooie Brabantse land. Een aantal leden heeft zich opgegeven om te fietsen en er is een indrukwekkende lijst met vrijwilligers die spontaan aanbieden om te helpen. We zijn heel erg tevreden met jullie enthousiaste deelname.

ps de route zal op ‘gewoon’ papier, maar ook als gps-track beschikbaar komen.

As dinsdag 15 september nodigen we alle deelnemers (incl vrijwilligers) uit voor de teambespreking. We zullen zorgen dat je teamindeling op papier aanwezig is. Ga even rond de tafel en bespreek:
1. Wie loopt wanneer.
2. Wie fietst wanneer. (tip: altijd minimaal 1 fietser bij de loper als begeleider, andere fietsers rustig vooruit naar volgende wisselpunt)
3. Neem je een auto mee + fietsendrager? zelf regelen! Maar gewoon alles meefietsen kan ook.
4. Lunch lijstje en opgave wie er na de loop mee ‘na-snackt’ en wat vocht aanvult. PS Het is geen nieuwe feestavond; daar zijn we te moe voor…:)
4. Wie is de team coördinator die zijn contactgegevens doorgeeft aan de organisatie. (er zijn vrijwillige hulptroepen die ook een fiets kunnen repareren en repatriëren of nabrengen: bij overgang van 2 naar 1 of andersom..)
5. Ga je samenwerken of zelfs fuseren met andere groepen? Er is geen EU-richtlijn bij Loopgroep Wijbosch.