Workshop 13 April

Rekken en herstellen na het hardlopen zijn even belangrijk als de training zelf. Doelgericht rekken en herstellen helpen om belastingen beter te verwerken. Je zult bij het begin van de volgende looptraining uitgerust zijn. Natuurlijk rekken we na elke training, maar je kunt meer doen om het herstel te bevorderen en de kans op blessures te verkleinen. Natuurlijk is niet iedereen in de gelegenheid om na elke training naar een sportmasseur te gaan maar met behulp van foamrollers en gerichte oefeningen kan je je herstel een extra boost geven en werk je ook nog een keer aan een betere mobiliteit en flexibiliteit.

Samen met BLACKROLL® en onze sponsor Run2Day organiseren we op donderdag 13 april om 19:30 uur in de sportzaal van de Schakel in Wijbosch een workshop foamrollen. Ive Rombout van BLACKROLL® laat je in anderhalf uur, met verschillende oefeningen en materialen, ervaren wat foamrollen is en hoe dit je mobiliteit, flexibiliteit en herstel kan ondersteunen.

Wil je ook voelen hoe je beter aan de start van de volgende training kunt staan? Doe dan mee aan de workshop en geef je op door een mail te sturen naar jos.heurman@icloud.com. Als er meer dan 30 aanmeldingen zijn gaan we een extra workshop organiseren.

O Ja, het is een actieve roll-out sessie, dus kom in sportkleding.