Op het moment dat ik dit schrijf ben ik inmiddels begonnen met het vervolg van de Start to Run voor de 10 kilometer, dus dat wil zeggen dat ik mijn cursus voor de 5 kilometer succesvol heb gehaald! Mijn motivatie: een betere conditie, je hoofd leeg kunnen maken én het besef dat je gewoon een half uur lang kunt blijven rennen zonder buiten adem te zijn….en ik hoorde van dat ene geluksstofje wat vrijkomt als je eenmaal rent 😊.

Nooit gedacht dat het mij zou lukken om 5 kilometer aaneengesloten te kunnen lopen. Dankzij een stok achter de deur, door elke vrijdagochtend met een ontzettend leuke groep van andere lopers en zeer gemotiveerde trainers te oefenen, gaf mij dit elke keer de motivatie om het schema aan te houden en 2x in de week zelf te rennen.

Ook heb ik inmiddels mijn eerste ‘officiële’ loopwedstrijd gelopen tijdens de Kangaroeloop in Vught, superleuk om met een grote groep mee te lopen! Voor de aankomende zomer zou ik 10 kilometer kunnen rennen en heb er ontzettend veel zin in om dat mee te maken!