Blessure preventie

door | aug 10, 2015 | 0 Reacties

Wekelijks maken we met z’n allen vele loopkilometers in Schijndel en de wijde omgeving. En dat willen blijven doen, als het kan met zo weinig mogelijk blessures.
Bij klachten of aankomende klachten is het belangrijk om snel in actie te komen. Je kunt daarvoor contact opnemen met Paul van Geffen (zie www.in-balans-zijn.nl) of Ine v.d. Oetelaar. Ter plekke (voor, tijdens of na de training) kan eventueel een eerste diagnose gedaan worden. Tafel en (kinesio)tapes zijn aanwezig en kleine handelingen kunnen worden gedaan. Dit is een service die we vanuit de Loopgroep bieden, omdat we het belangrijk vinden dat onze leden gezond kunnen lopen.
Eventueel kan na de eerste diagnose een afspraak gemaakt worden met Paul of Ine voor verdere behandeling. Deze behandelingen zijn voor eigen rekening.

paul ine

Indien nodig kan daarna een doorverwijzing plaatsvinden naar Mednetwerk
Daar zijn fysiotherapeuten met specifieke deskundigheden en is apparatuur aanwezig voor verdere behandeling. Afhankelijk van de ziektekostenverzekering, worden de kosten die daar gemaakt worden vergoed door de verzekering. Uiteraard zijn de verdere kosten voor eigen risico.

Mednetwerk banner_600x150px