Vereniging

Loopgroep Wijbosch is een loopgroep met  ruim 100 enthousiaste leden. De groep bestaat al sinds 1977 en heeft het prachtige
natuurgebied het Wijboschbroek, de Eerdse bossen en de Vlagheide als thuisbasis. Loopgroep Wijbosch is er voor zowel beginnende als voor fanatieke lopers, voor mannen en vrouwen en voor elke leeftijd. Een vereniging waarbij je jezelf snel thuis voelt. De leden komen vooral uit Schijndel, Veghel, Heeswijk-Dinther en Sint Michielsgestel.

Loopgroep Wijbosch is geen atletiekvereniging maar zoals de naam al aangeeft een echte recreatieve Loopgroep die zich richt op de weg,het bos en trailrunnen. Lekker buiten in de natuur genieten en tegelijk gezond en actief bezig te zijn.Onze zes gediplomeerde trainers Frank, Jos, Joost, Huibert, Marcel en Monique bieden een gevarieerd aanbod aan trainingen. Gezelligheid is hierbij ook zeker zo belangrijk. Niet alleen de wekelijkse trainingen maar ook de vele sportieve en gezellige evenementen maken Loopgroep Wijbosch tot de club die het vandaag de dag is.

Loopgroep Wijbosch is een volwaardig lid van de Atletiekunie.

Loopgroep Wijbosch en Korfbalclub Celeritas delen samen een fantastisch nieuwe accommodatie. Vier moderne kleedkamers met ruime douches en een prachtige kantine zijn in de loop van 2007 door inzet van vele leden tot stand gekomen.

Kom gewoon eens langs op de trainingsdagen en stel je vragen aan één van de trainers of bestuursleden. Bevalt het wat je ziet en hoort? Je mag gratis 1 maand meetrainen voordat je besluit om lid te worden. Zo kun je ervaren of hardlopen bij Loopgroep Wijbosch iets voor jou is.