Activiteiten Loopgroep Wijbosch

Ongelofelijk hoeveel je kunt organiseren binnen een relatief kleine vereniging. En dat voor een contributie die ten opzichte van andere verenigingen erg laag is.

Het is duidelijk dat de vele vrijwilligers, commissieleden, trainers, bestuur en sponsors allemaal bijdragen aan dit geheel, waardoor het ooit lijkt alsof het vanzelfsprekend is.

Loopevenementen

Jaarlijkse een aantal leuke evenementen waar alle leden aan kunnen deelnemen. Denk aan estafettes, biathlon, BBQ enz.

Cross Countryloop

Een fantastische ‘survival’ door de prachtige omgeving van Schijndel. Dwars door de sompige wei, door diepe sloten en onder het prikkeldraad door.

Trailen

Er wordt aan verschillende traillopen meegedaan en er zijn trailtrainingen op de donderdagavonden.

Wijboschloop Koningsdag

De bekende stratenloop over 5 en 10 kilometer, voorafgegaan door een jeugdloop. Vanaf 2018 een nieuw parcours door het buitengebied van Wijboschbroek, druk bezocht door lopers uit de gehele regio.

Biathlon

Combinatie van hardlopen en handboogschieten. 

Hardlopen en Yoga

Combinatie van hardlopen en yoga.

Thema avonden

Informatieavond in het najaar. Verschillende onderwerpen die te maken hebben met de loopsport komen aan de orde.

Wedstrijden

Vele wedstrijden worden jaarlijks bezocht door leden van Loopgroep Wijbosch. Kijk op de evenementenpagina. Baanwedstrijden, stratenlopen, crossen in de winter en halve of zelfs hele Marathons. Maar ook vele leden trainen om in een prima conditie te blijven. Er is zeker geen verplichting om deel te nemen aan wedstrijden.