Lidmaatschap

Hoe word je lid?

Heb je al ervaring en conditie?
Kom gewoon eens langs op de trainingsdagen, proef de sfeer en stel je vragen aan één van de trainers.
Bevalt het wat je ziet en hoort? Je mag gratis 4 weken meetrainen voordat je besluit om lid te worden. Zo kun je zien of hardlopen en of Loopgroep Wijbosch iets voor je is. Vul wel altijd direct het inschrijfformulier in!
Je ontvangt dan een bevestiging van de ledenadministratie en een factuur die je pas betaald als je besluit lid te worden. Zie voor de contributie de informatie hieronder op deze pagina.

Opzeggen?

Als je wilt stoppen met je lidmaatschap dan graag vóór 1 december een mail sturen aan info@franca-secretariaat.nl  (op 1 december geven we de ledenlijst door aan de Atletiekunie).

Contributie

Het lidmaatschap bedraagt € 85,00 per jaar. Tevens is voor inschrijving bij de Atletiekunie eenmalig € 7,50 verschuldigd. Voor het eerste jaar dus € 92,50 over maken. Wordt je gedurende het jaar lid dan betaal je na de proefperiode van naar rato van maanden die je lid bent.

Wil je een wedstrijd-licentie dan kost deze € 22,70 per jaar. Let op: een wedstrijd-licentie is alleen als je officiële wedstrijden loopt. De normale contributie van de Atletiekunie zit al in de contributie van Loopgroep Wijbosch. Je ontvangt altijd een mail en factuur van onze ledenadministratie.

Gelieve per bank over te maken op Rabobank rekeningnummer 1438.08.281. t.n.v. Loopgroep Wijbosch.

Sportkeuring
Loopgroep Wijbosch adviseert om regelmatig een sportkeuring te laten verzorgen. Informeer bij je ziektekostenverzekering of je hiervoor een vergoeding ontvangt en welke instanties ze adviseren.

Lidmaatschap Loopgroep Wijbosch

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ